Διακόσμηση

Μέσα από τη διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ενός κτιρίου ή τμήματος αυτού, ο εκάστοτε ιδιοκτήτης- χρήστης δηλώνει την προσωπική του έκφραση και γούστο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο κανείς μπορεί να οικειοποιηθεί το χώρο, να τον προσαρμόσει στη ζωή του και να ζει άνετα και ευχάριστα μέσα σε αυτόν.

Στην "ιδεοδομή" μπορείτε να αναζητήσετε τρόπους να εκφραστείτε μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με μία αυτοψία στην ιδιοκτησία σας, καταγράφουμε τα απαραίτητα στοιχεία, μετράμε τους χώρους, σημειώνουμε πιθανές δυσλειτουργίες στη διαρρύθμιση και βέβαια επισημαίνουμε στο σκίτσο μας τα χαρακτηριστικά της ιδιοκτησίας που περιορίζουν ενδεχόμενες αλλαγές (θέση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, προσανατολισμός, παλαιότητα κ.λ.π.). Στη συνέχεια, μετά από μελέτη του χώρου και των στοιχείων που κατεγράφησαν, καθώς και μέσα από συζήτηση με τον πελάτη ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, αναζητούμε λύσεις και κάνουμε προτάσεις προσαρμοσμένες στην κάθε περίπτωση.

Μέσα από μεγάλη γκάμα υλικών, προτάσεων, λύσεων και φυσικά διεξοδικής έρευνας στην αγορά ώστε να είμαστε πάντα επίκαιροι καταλήγουμε στη βέλτιστη κάθε φορά λύση, αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τον πελάτη